Εταιρεία

Καλώς ορίσατε στην Dimakplast, η εταιρία ιδρύθηκε το 1967 από τον κο Δημάκη Γεώργιο, όπου με την πάροδο του χρόνου ο μεγαλύτερος όγκος προϊόντων αποτελούνταν από είδη οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, κατέχοντας και την ηγετική θέση στο χώρο.
Σήμερα η εταιρία Δημάκης Ιωάννης & ΣΙΑ Ο.Ε. εξυπηρετεί το μεγαλύτερο κομμάτι της Κρήτης διακινώντας της τα προϊόντα της μόνο σε χονδρική πώληση (σε χονδρεμπόρους, αλυσίδες super-mini market, cash and carry καθώς και καταστήματα γεωργικών εφοδίων) διαθέτοντας ένα ολοκληρωμένο δίκτυο διανομών, με εξειδικευμένο προσωπικό και πολυετή εμπειρία στο χώρο, πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει. Η έδρα της εταιρίας στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1500m2 στο Ηράκλειο Κρήτης στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά.
Επιπροσθέτως παρέχει ευρεία γκάμα προϊόντων - περισσότερο από 3000 κωδικούς - από εισαγωγικούς οίκους της Ευρώπης, καθώς επίσης και από επώνυμα εργοστάσια του Ελλαδικού χώρου.
Στόχος μας είναι η εύρεση ολοένα και περισσότερων νέων προϊόντων καλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, συμβαδίζοντας με την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας. Προτεραιότητα μας είναι η κατανόηση και η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και της αγοράς γενικότερα. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε στα 48 χρόνια λειτουργίας και υποσχόμαστε σκοπός μας είναι να είμαστε η πιο αξιόπιστη και ανταγωνιστική εταιρεία στον κλάδο του οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πλέον λειτουργεί το νέο μας website (www.dimakplast.gr), όπου μπορείτε πλέον να δείτε τα προϊόντα μας σε υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές με όλα τα στοιχεία του κάθε προϊόντος ξεχωριστά. Παράλληλα, πολύ σύντομα θα είναι στη διάθεσή σας ηλεκτρονικά και οι τιμοκατάλογοι μας.


Με εκτίμηση για την Dimakplast
Δημάκης Ιωάννης

Συμβουλές

Σύντομα κοντά σας..

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Πανουργιά 6-8, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810 250324 - 2810 254782
Fax: 2810 259512

Social